Sommarhälsning från styrelsen

Viktig information inför sommaren om vad som är på gång i föreningen:

MÅLNING AV FÖNSTERBLECK - 7 AUGUSTI
Fönsterblecken behöver målas utvändigt på alla hus och arbetet startar den 7 augusti. Målningen kommer pågå till i november, och tar ca 10 arbetsdagar per hus. Först ut är Terrängvägen 1, därefter 2, 3, 5 och 7.
Arbetet kommer utföras med skylift. I de fall detta inte är möjligt kan man behöva tillträde till lägenheten, vilket t ex gäller dig som har inglasad balkong. Målerifirman kommer meddela de som är berörda av detta och de återkommer även med övrig information kring arbetet. Har du frågor så hör av dig till dem, våra kontaktpersoner är: Robert 0730-57 41 51 och Mikael 0763-92 31 77.
Du behöver också se till att målarna har åtkomst till fönsterblecken genom att flytta undan utemöbler på balkong och terrass, krukväxter, och annat som kan vara i vägen.

UNDERHÅLLSPLAN - 21 AUGUSTI
Alla våra fastigheter har blivit genomgångna av JS Besiktningstjänst AB, som också har uppdaterat föreningens underhållsplan. Alla medlemmar är välkomna att ta del av resultatet av besiktningen och av underhållsplanen, som redovisas av besiktningsman Stig Dahlén den 21 augusti kl 20.00 i Sticklinge skola.

LEKPLATSERNA - TILL HÖSTEN
Styrelsen har tagit tag i föreningens två lekplatser som är i stort behov av upprustning. Lekplatserna har besiktigats med resultatet att viss lekutrustning markerats med varningstejp då de inte bör användas längre. Utrustning i dåligt skick kommer att monteras bort och ny lekutrustning kommer på plats så snart som möjligt, så att vi får en ny, fin, rolig och säker miljö för alla barn och föräldrar.

BLOMVATTNING - UNDER SOMMAREN
Det är fint om vi alla hjälps åt att vattna föreningens gemensamma blommor i krukorna längs Terrängvägen, skriv gärna upp dig på vattningsschemat.

Trevlig sommar!

Styrelsen för brf Terränglöparen